Coersen Bouw is er voor uw
nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud
projecten!

Verbouwen

Verbouwen

Bij iedere levensfase passen andere wensen. Verbouw uw zolder voor extra ruimte in huis, door het plaatsen van een dakkapel en zorg met de juiste isolatie voor besparing op je energierekening. Of start het project waar u al jaren van droomt; Het verbouwen van uw boerderij.

Wat u ook aan je huis wilt verbouwen, bij timmerbedrijf Coersen zit u aan het juiste adres wanneer het gaat om de verbouwing van uw huis. 

Van zolder naar slaapkamer

In Doetinchem is van de ‘rommelzolder’ een waardige slaapkamer gemaakt inclusief een open bad gedeelte en inloopkast. Bekijk nu het eindresultaat.

 

Klaar om uw droomproject te starten?

Laat mij weten wat uw droomproject inhoudt en ik neem contact met u op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Wat klanten zeggen over Coersen Bouw

Coersen Bouw heeft onze complete woning gerenoveerd. Hier is enorm netjes en secuur gewerkt met oog voor de details. Er wordt met de klant mee gedacht om te komen tot het beste resultaat. Ook na de verbouwing heeft Coersen Bouw verschillende projecten voor ons gerealiseerd zoals een inloop kast, een bijkeuken en schuur.
Michel Luttikhold
Michel Luttikhold
7. Februari, 2021.
Coersen bouw heeft een nieuwe kapschuur voor ons gebouwd het is een kapschuur in L vorm. Door het vakmanschap en de goeie tips is het een kapschuur geworden die perfect bij ons huis en tuin past. We gaan nog jaren van de kapschuur genieten.
Marc Janssen
Marc Janssen
6. Februari, 2021.
Zijn passie voor het vak is in zijn werk terug te zien. Hij is erg secuur en legt graag uit op welke wijze hij wat doet en met welke reden. Stiekem hadden wij al wat van zijn werk bekeken, voordat wij hem uitnodigen. Wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat en zullen hem zo weer vragen bij een nieuw project.
Iris Smit-Domhof
Iris Smit-Domhof
4. Februari, 2021.
Coersen Bouw heeft onze kapschuur gebouwd. Hij is echt een vakman en levert mooi vakwerk. Bovendien denkt hij goed mee en komt gemaakte afspraken na. We zijn heel blij met onze kapschuur. Een echte aanrader !
Jet Schutten
Jet Schutten
25. Januari, 2021.