Coersen Bouw, hét Achterhoekse timmerbedrijf

Mijn naam is Maurice Coersen, eigenaar van Coersen Bouw.

Bij ieder project ben ik nauw betrokken. Zelf verzorg ik de timmer, metsel en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast heb ik een netwerk van vakspecialisten, waardoor u er zeker van bent dat het gehele project van begin tot eind tot in de puntjes is verzorgd.

Coersen Bouw is al 25 jaar gespecialiseerd in maatwerk nieuwbouw, verbouw en renovatie & onderhoud

Coersen Bouw is al 25 jaar gespecialiseerd in maatwerk verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw.
0 /5
Klant beoordeling
1
Jaar ervaring
1
Projecten

Waarom klanten kiezen voor Coersen Bouw

Afspraak = afspraak

Garantie op vakwerk

Groot netwerk van specialisten

Persoonlijk contact & één aanspreekpunt

Geverifieerde
Coersen Bouw heeft onze complete woning gerenoveerd. Hier is enorm netjes en secuur gewerkt met oog voor de details. Er wordt met de klant mee gedacht om te komen tot het beste resultaat. Ook na de verbouwing heeft Coersen Bouw verschillende projecten voor ons gerealiseerd zoals een inloop kast, een bijkeuken en schuur.
Michel Luttikhold
Michel Luttikhold
7. Februari, 2021.
Geverifieerde
Coersen bouw heeft een nieuwe kapschuur voor ons gebouwd het is een kapschuur in L vorm. Door het vakmanschap en de goeie tips is het een kapschuur geworden die perfect bij ons huis en tuin past. We gaan nog jaren van de kapschuur genieten.
Marc Janssen
Marc Janssen
6. Februari, 2021.
Geverifieerde
Zijn passie voor het vak is in zijn werk terug te zien. Hij is erg secuur en legt graag uit op welke wijze hij wat doet en met welke reden. Stiekem hadden wij al wat van zijn werk bekeken, voordat wij hem uitnodigen. Wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat en zullen hem zo weer vragen bij een nieuw project.
Iris Smit-Domhof
Iris Smit-Domhof
4. Februari, 2021.
Geverifieerde
Coersen Bouw heeft onze kapschuur gebouwd. Hij is echt een vakman en levert mooi vakwerk. Bovendien denkt hij goed mee en komt gemaakte afspraken na. We zijn heel blij met onze kapschuur. Een echte aanrader !
Jet Schutten
Jet Schutten
25. Januari, 2021.