Coersen Bouw is er voor uw
nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud
projecten!

Kapschuur laten bouwen

Wanneer u van plan bent een kapschuur te laten bouwen heeft u waarschijnlijk al aardig wat voorbeelden van kapschuren bekeken. Wat uw idee ook is bij de kapschuur, Coersen Bouw maakt het voor u. Een haard onder de kapschuur, waardoor u tijdens de zomermaanden heerlijk tot in de late uurtjes buiten kan zitten? Of kiest u voor een functionele kapschuur inclusief afgesloten ruimte, waar u in de winter het meubilair in kan opbergen en de auto parkeert.

Vormgeving kapschuur

Over het algemeen bestaat de kapschuur uit een houten overkapping van Douglas hout. Hierbij zijn de staanders robuust en zichtbaar. In de opbouw en afwerking van de kapschuur is veel keuze voor onder andere de wandbekleding en afwerking met dakpannen, dakpanplaten, een rieten dak of eventueel een groen dak.

Vergunning kapschuur

Bent u van plan een kapschuur te laten bouwen, dan is het goed om te bekijken welke regels binnen uw gemeente gelden. Via het omgevingsloket online kant u gemakkelijk door het beantwoorden van enkele vragen bepalen of een vergunning voor de kapschuur nodig is of lees de brochure over vergunningvrij bouwen. Uiteraard bekijk ik graag wat de mogelijkheden zijn bij het bouwen van uw kapschuur.

Kapschuur in L-vorm

Naast de veel voorkomende reguliere kapschuur, kunt u ook kiezen voor de L-vormige kapschuur, ook wel hoekkapschuur genoemd. Met dit model kapschuur benut u meer oppervlakte.

Klaar om uw droomproject te starten?

Laat mij weten wat uw droomproject inhoudt en ik neem contact met u op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Wat klanten zeggen over Coersen Bouw

Coersen Bouw heeft onze complete woning gerenoveerd. Hier is enorm netjes en secuur gewerkt met oog voor de details. Er wordt met de klant mee gedacht om te komen tot het beste resultaat. Ook na de verbouwing heeft Coersen Bouw verschillende projecten voor ons gerealiseerd zoals een inloop kast, een bijkeuken en schuur.
Michel Luttikhold
Michel Luttikhold
7. Februari, 2021.
Coersen bouw heeft een nieuwe kapschuur voor ons gebouwd het is een kapschuur in L vorm. Door het vakmanschap en de goeie tips is het een kapschuur geworden die perfect bij ons huis en tuin past. We gaan nog jaren van de kapschuur genieten.
Marc Janssen
Marc Janssen
6. Februari, 2021.
Zijn passie voor het vak is in zijn werk terug te zien. Hij is erg secuur en legt graag uit op welke wijze hij wat doet en met welke reden. Stiekem hadden wij al wat van zijn werk bekeken, voordat wij hem uitnodigen. Wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat en zullen hem zo weer vragen bij een nieuw project.
Iris Smit-Domhof
Iris Smit-Domhof
4. Februari, 2021.
Coersen Bouw heeft onze kapschuur gebouwd. Hij is echt een vakman en levert mooi vakwerk. Bovendien denkt hij goed mee en komt gemaakte afspraken na. We zijn heel blij met onze kapschuur. Een echte aanrader !
Jet Schutten
Jet Schutten
25. Januari, 2021.