Coersen Bouw is er voor uw
nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud
projecten!

Kapschuur laten bouwen

Wanneer u van plan bent een kapschuur te laten bouwen heeft u waarschijnlijk al aardig wat voorbeelden van kapschuren bekeken. Wat uw idee ook is bij de kapschuur, Coersen Bouw maakt het voor u. Een haard onder de kapschuur, waardoor u tijdens de zomermaanden heerlijk tot in de late uurtjes buiten kan zitten? Of kiest u voor een functionele kapschuur inclusief afgesloten ruimte, waar u in de winter het meubilair in kan opbergen en de auto parkeert.

Vormgeving kapschuur

Over het algemeen bestaat de kapschuur uit een houten overkapping van Douglas hout. Hierbij zijn de staanders robuust en zichtbaar. In de opbouw en afwerking van de kapschuur is veel keuze voor onder andere de wandbekleding en afwerking met dakpannen, dakpanplaten, een rieten dak of eventueel een groen dak.

Vergunning kapschuur

Bent u van plan een kapschuur te laten bouwen, dan is het goed om te bekijken welke regels binnen uw gemeente gelden. Via het omgevingsloket online kant u gemakkelijk door het beantwoorden van enkele vragen bepalen of een vergunning voor de kapschuur nodig is of lees de brochure over vergunningvrij bouwen. Uiteraard bekijk ik graag wat de mogelijkheden zijn bij het bouwen van uw kapschuur.

Kapschuur in L-vorm

Naast de veel voorkomende reguliere kapschuur, kunt u ook kiezen voor de L-vormige kapschuur, ook wel hoekkapschuur genoemd. Met dit model kapschuur benut u meer oppervlakte.

Klaar om uw droomproject te starten?

Laat mij weten wat uw droomproject inhoudt en ik neem contact met u op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Wat klanten zeggen over Coersen Bouw