Coersen Bouw is er voor uw
nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud
projecten!

Renovatie & onderhoud

Bij renovatie past eigenlijk iedere vernieuwing aan de woning, die de woning leefbaar maakt naar de huidige maatstaven. Denk hierbij aan het extra isoleren van uw woning, het vervangen van de bestaande kozijnen of het compleet renoveren van een boerderij. Het behoud van het karakter in combinatie met duurzame vernieuwingen maakt het plaatje compleet.

Wat u ook aan uw huis wilt renoveren, bij timmerbedrijf Coersen zit u aan het juiste adres.

Renovatie woonboerderij

Tijdens het renoveren van deze prachtige boerderij in Lichtenvoorde zijn onder andere de binnendeuren vervangen, zijn de oude vloerplanken wederom hergebruikt om de wand mee af te timmeren én is een stukje oud vakmanschap te pas gekomen bij het leggen van de oude estrich tegels.

Klaar om uw droomproject te starten?

Laat mij weten wat uw droomproject inhoudt en ik neem contact met u op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Wat klanten zeggen over Coersen Bouw

Coersen Bouw heeft onze complete woning gerenoveerd. Hier is enorm netjes en secuur gewerkt met oog voor de details. Er wordt met de klant mee gedacht om te komen tot het beste resultaat. Ook na de verbouwing heeft Coersen Bouw verschillende projecten voor ons gerealiseerd zoals een inloop kast, een bijkeuken en schuur.
Michel Luttikhold
Michel Luttikhold
7. Februari, 2021.
Coersen bouw heeft een nieuwe kapschuur voor ons gebouwd het is een kapschuur in L vorm. Door het vakmanschap en de goeie tips is het een kapschuur geworden die perfect bij ons huis en tuin past. We gaan nog jaren van de kapschuur genieten.
Marc Janssen
Marc Janssen
6. Februari, 2021.
Zijn passie voor het vak is in zijn werk terug te zien. Hij is erg secuur en legt graag uit op welke wijze hij wat doet en met welke reden. Stiekem hadden wij al wat van zijn werk bekeken, voordat wij hem uitnodigen. Wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat en zullen hem zo weer vragen bij een nieuw project.
Iris Smit-Domhof
Iris Smit-Domhof
4. Februari, 2021.
Coersen Bouw heeft onze kapschuur gebouwd. Hij is echt een vakman en levert mooi vakwerk. Bovendien denkt hij goed mee en komt gemaakte afspraken na. We zijn heel blij met onze kapschuur. Een echte aanrader !
Jet Schutten
Jet Schutten
25. Januari, 2021.