COERSEN BOUW

Coersen Bouw is een allround timmerbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wij werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Hierdoor kunnen wij goede kwaliteit bewerkstelligen. Het nakomen van afspraken, het leveren van juiste en correcte prestaties en het onderhouden van open en eerlijke relaties met de klanten staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Voor zowel de particuliere klant als voor de zakelijke klant hebben wij een passend aanbod.

ALLROUND

Na 25 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse aannemers ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Als veelzijdig timmerman doe ik alle timmer, metsel en onderhoudswerkzaamheden. Ik heb de beschikking over een groot netwerk van vakbekwame specialisten om u geheel te ontzorgen. Ook kan ik als spin in het web fungeren bij uw bouw- en verbouwplannen en met u meedenken over indeling, bouwstijl en planning.

KWALITEIT

Coersen Bouw staat voor duurzame kwaliteit. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het offerte stadium zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, over zowel het eindresultaat als over de weg daar naar toe.

AFSPRAAK

Bij Coersen Bouw geldt: afspraak is afspraak. Iedere samenwerking begint met een goed gesprek, op deze website vindt u ons telefoonnummer. Neem gerust contact op, een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.